Love letters…

Love letters…

In Nederland is het gebruikelijk om de dag voor de bruiloft als bruid en bruidegom apart van elkaar te slapen. Je zegt elkaar de dag van te voren gedag en in de meeste gevallen zie je elkaar pas bij het begin van de ceremonie. Nou kan ik je uit ervaring vertellen dat je op de dag van de bruiloft redelijk gestrest bent, zowel als de bruid als de bruidegom. Je hebt natuurlijk je familie en vrienden om je heen om je gerust te stellen, maar toch mis je elkaar.

Om het gemis een beetje minder te maken is de “ochtend van de bruiloft” brief een geweldig idee! Zowel bruid als bruidegom schrijven de avond voor de bruiloft een brief aan elkaar en geven die pas aan de ander op de ochtend van de bruiloft.

Wees niet bang dat het een hele lange brief moet worden, ook in een paar zinnetjes kan je al je gevoelens voor de ander kwijt, denk bijvoorbeeld aan een gedichtje of het refrein van jullie liedje. Zoals je op de bovenstaande foto’s hebt kunnen zien kan je het ook ergens op borduren of onder op de schoenen schrijven als verrassing.

Naast dat het een leuk idee is, zorgt het ook nog voor hele mooie foto’s op het moment van lezen. Dus vergeet niet je fotograaf hierover in te lichten!

 

 

 

 

Leave a Reply

Name *

Web Site